Do proletarjatu Warszawy! Robotnicy i Robotncie! - Międzynarodowa Organizacja Pomocy Rewolucjonistom. Czerwona Pomoc w Polsce (Warszawa : [s.n.], 1926)
Druk nawołujący do pomocy więźniom z listopada 1926 r.
Keywords: Międzynarodowa Organizacja Pomocy Rewolucjonistom. -- Czerwona Pomoc w Polsce -- druki ulotne