[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o obowiązku uiszczenia przez niektóre gospodarstwa rolne podatku gruntowego za rok 1947 w ziemiopłodach. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z nakazem uiszczenia podatku 12.08.1947 r.