Helmer Fogedgaard Exlibris - Kuusk, Jaak (1945- ).; Fogedgaard, Helmer (1907-2002). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1972)
Przedstawia głowę kobiety, w tle morze, u dołu napis: Helmer Fogedgaard Exlibris.
Na odwrocie nazwisko autora, data wg inwentarza zbioru.
Keywords: Ekslibrisy -- Estonia -- 1970-2000.