Stanisława Michałowskiego - wystawa obrazów : Sopot 1966 - Związek Polskich Artystów Plastyków; Biuro Wystaw Artystycznych (Sopot). (Sopot : [wydawca nieznany], 1966)
Plakat wystawy czynnej od 12.11-11.12.1966 r. w pawilonach BWA przy molo w Sopocie. Plakat przedstawia informację o wystawie na czarnym tle w czerwonej obwódce. W prawym górnym rogu nieczytelne inicjały autora.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970.; Plakaty -- 1945-1990.