Sopot 1-Maja 79 - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia trybunę podczas pochodu 1 Maja 1979 r. w Sopocie.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Święto Pracy -- Polska -- 1945-1990 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa