Ex libris 1972 Bernard Kepler / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1972)
Koń w galopie, nad nim w lewym rogu lecący ptak, w prawym narożniku leżący niedźwiedź. Wzdłuż górnej i prawej krawędzi napis: Ex Libris 1972 Bernard Kepler.