[Wesołego Alleluja] / [Konstanty Gorski]. - Gorski, Konstanty (1868-1934) (1895)
Przedstawia cześciowo rozbitą pisankę, z której wyglądają dziewczynka i kurczaczek. Przed pisanką napis w prostokątnym obramowaniu: Wesołego Alleluja.