Ex Collectione Marian Wojciechowski / A. Bortowski. - Bortowski, Andrzej (1938- ). (1971)
Monogram AD, do litery D przywiązany medalion z białym krukiem. U góry napis: Ex Collectione Marian Wojciechowski. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.