Ex Libris Doctoris Bronislavae Wójcik R. M. - Mękicki, Rudolf (1887-1942) (1922)
Przedstawia egipską artystkę grającą na harfie. U dołu napis: Ex Libris Doctoris Bronislavae Wójcik. W prawym dolnym roku monogram aut.