Die Schuhmode : erscheint monatlich August 1929 - Werner (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1929)
Publikacja przedwojennej, gdańskiej firmy handlującej obuwiem Werner reklamująca kolekcję butów na sierpień 1929.
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Przemysł obuwniczy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.