Konzert : am 15. August 1906, abends von 5 1/2 Uhr ab in beiden Gärten des Friedrich-Wilhelm-Schützenhauses. ([s.n.], 1906)
Druk z programem koncertu jaki miał miejsce w nieistniejącym Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) w Gdańsku 15 sierpnia 1906 r.