[Wypadek drogowy] / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wypadek drogowy na Aleji Zwycięstwa w Gdyni spowodowany przez pijanego kierowcę fiata 125 p, który staranował 5 samochodów, 10 maja 1978 roku.