Ex-libris Bruno Mellin - Ade, Mathilde (1877-1953).; Mellin, Bruno ([Miejsce nieznane], 1945)
Przez otwarte drzwi widok na wnętrze pokoju, w którym przy stole siedzi mężczyzna i czyta gazetę, napis: Ex-libris Bruno Mellin.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.