Heinricus Muller S.S. Theol. D. (1674)
Portret Heinricha Mullera w 3/4, zwrócony w prawo, w rękach trzymana książka. Portret otoczony roślinnym obramieniem tworzącym owal, w górnej części którego przewiązana jest wstęga z napisem. Poniżej portretu inskrypcja umieszczona na rozwiniętym zwoju papirusu. nt portretowanego z zapisanym m.in jego wiekiem.