[Afisz. Incipit] Program uroczystości obchodu IV-ej rocznicy oswobodzenia miasta Wejherowa : 1945 - 12. marca - 1949. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne