Ex Collectione Wojciech Cieślak / W. Cieślak. - Cieślak, Wojciech (1948-2000) (1977)
Siedząca naga dziewczyna, wzdłuż bocznych krawędzi napis: Ex Collectione Wojciech Cieślak. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, symbol techniki graficznej i data.