[Afisz. Incipit] W poniedziałek dn. 22 grudnia 1947 r. w sali Teatru Miejskiego w Słupsku ob. Dr Posmykiewicz Jan wygłosi odczyt p.t. "Gruźlica jest uleczalna". ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o odczycie.