[Afisz. Incipit] W poniedziałek dn. 22 grudnia 1947 r. w sali Teatru Miejskiego w Słupsku ob. Dr Posmykiewicz Jan wygłosi odczyt p.t. "Gruźlica jest uleczalna". (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o odczycie.
Keywords: Gruźlica -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne