O słupy graniczne na Odrze, Nissie i Bałtyku. ([wydawca nieznany], 1945)
Plakat propagandowy. Na druku: wyróżnione na brązowo ziemie odzyskane, pozostała część Polski na zielono; strzałki w kierunku nowych granic Polski.