Exlibris eugenijus ignatavičius / [A. Švažas]. - Švažas, Algimantas (1933-2003) (1966)
Przedstawia słońce i nagą kobietę pędzącą na schematycznie narysowanym koniu. U dołu napis: exlibris eugenijus ignatavičius.