[Afisz. Incipit] Klub ZMS Ster Gdańsk-Wrzeszcz grupa rhythm & bluesowa Sami ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz zespołu Sami.
Keywords: Grupy muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne