Jacht III - Jakrzewska-Brandowska, Alicja (19..- ). ([Gdańsk], 1960)
Przedstawia sylwetkę jachtu na wodzie.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.