[Afisz teatralny. Incipit] Ray Cooney, John Chapman, Marcel Mithois - Skok z łóżka = Le saut du lit / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1977)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 17.11.1977 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Jerzy Sopoćko, scenografia Andrzej Czeczot.