Telewizyjne dziennikarstwo muzyczne : wyzwania i problemy - Starzec-Kosowska, Izabella (2015)
Obszary problemowe muzycznego dziennikarstwa telewizyjnego; czynniki zależne od nadawcy; warsztat telewizyjnego dziennikarza muzycznego, problematyka realizacji tematów muzycznych; czynniki zależne od środowiska muzycznego i organizatorów życia muzycznego.
Tytuł nagłówkowy.