[Afisz. Incipit] Prezydium Pow. Rady Narodowej ... w Starogradzie urządzają ... uroczystą akademię ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akademii wraz z programem z okazji Miesiąca Warszawy, 11.09.1948 r.