[Zajazd turystyczny w Kościerzynie] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budowę zajazdu turystycznego w Kościerzynie, 1979 r.