[Afisz. Incipit] Zawody bokserskie o mistrzostwo I Ligi Gwardia Warszawa Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zawodach 3.01.1954 r. w hali sportowej we Wrzeszczu przy ul. Słowackiego z okazji II zjazdu PZPR.