Ex Libris Wyspa Skarbów GAK Gdańsk - Šalamon, Arpad (1930- ).; Gdański Archipelag Kultury; Miejski Dom Kultury (Gdańsk). ([Miejsce nieznane], 2016)
Przedstawia Fontannę Neptuna w Gdańsku, napis: Ex Libris Wyspa Skarbów GAK Gdańsk. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, oraz przyklejona kartka z nazwiskiem, symbolem techniki graficznej i datą.
Keywords: Ekslibrisy -- Słowenia -- 1990-.