[Afisz. Incipit] Program uroczystego obchodu 5-cio letniej rocznicy Uzyskania Wolności i wydania Manisfetsu Lipcowego ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem uroczystości 21-22 lipca 1949 r. w Wejherowie.