John L. Sutton, The King's Honor and the King's Cardinal. The War of the Polish Succession, Kentucky 1980, s. 209 - Bogdan, Danuta; Sutton, John L. (1917- ).; Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych ([Gdańsk] : [Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych], 1983)
Recenzja książki: The King's Honor and the King's Cardinal : the War of the Polish Succession / John L. Sutton. Kentucky, 1980.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Nadbitka: Rocznik Gdański, t. XLIII, 1983, z. 1.
Keywords: Książki -- recenzje; Wojna o sukcesję polską (1733-1738).