IV Zjazd VI Okręgu Związku Kół Śpiewaczych na Pomorze i Wolne Miasto Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1925)
Afisz z programem uroczystości, które miały miejsce 13.09.1925 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne