Zdzisław Wróbel - Bracia / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1969)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 14.01.1969 r. w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Opracowanie dramaturgiczne i reżyseria: Walerian Lachnitt, scenografia: Marian Kołodziej.