Sytuacja Kościoła katolickiego na Pomorzu Zachodnim w okresie hitleryzmu : (w granicach dzisiejszej archidiecezji szczecińsko-kamieńskiej) / Grzegorz Wejman. - Wejman, Grzegorz (1961- ).
1. Organizacja Kościoła katolickiego na Pomorzu Zachodnim. 2. Położenie Kościoła katolickiego przed II wojną światową. 3. Położenie Kościoła katolickiego w okresie II wojny światowej.