[Afisz teatralny] Władysław Zawistowski - Wieloryb / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny informujący o prapremierze 13.10.1979 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Jan Banucha, muzyka: Andrzej Głowiński.