Danzig : Kuhbrücke und Kuhtor. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1905)
Przedstawia Bramę Krowią przed przebudową w 1905 roku oraz Most Krowi, ujęcie z Zielonego Mostu.
Data wydania według budowy karty pocztowej, wydana po 1905 roku.
Keywords: Brama Krowia (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Mosty -- Polska -- Gdańsk -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Karty pocztowe