Rationelle Kochung gesichert - Klinkhoff Apparatebau-Gesellschaft. ([S.l. : s.n., 1925)
Druk reklamujący produkty niemieckiej, przedwojennej firmy Klinkhoff Apparatebau-Gesellschaft.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Przemysł -- Niemcy -- 1900-1945 -- druki ulotne; Reklama -- Niemcy -- 1900-1945.