[Afisz. Incipit] Centralne Biuro Koncertowe Odział Gdański Sala Koncertowa Grand-Hotelu ... recital chopinowski ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie 15.08.1947 r. Wykonawca Jan Ekier.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.