W porcie - Balcerzak, Alojzy (1930-2021). ([Warszawa], 1961)
Przedstawia rozwieszone sieci, łodzie rybackie i domki rybackie.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Morze -- w sztuce