Zabytki Gdańska - Lewandowski, Wincenty (1909- ). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1970)
Przedstawia sylwetki gdańskich historycznych budowli.
Pod kompozycją po lewej tytuł, po prawej sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy