Quartett zur Wiedereröffnung der Loge Eugenia : am 12. December 1869. ([Gdańsk : s.n., 1869)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Eugenia.
Pod tekstem pieśni - Druck von Br. Groening.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN i treści.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty