Malbork - Jakrzewska-Brandowska, Alicja (19..- ). ([Gdańsk], 1964)
Przedstawia widok zamku w Malborku od strony Nogatu.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1945-1970.