Miłosierne działanie Trójcy Świętej w sakramentach / Nicola Bux ; tł. Lucjan Balter. - Bux, Nicola (1947- )
1. Fundament Wcielenia. 2. Dzieło Syna. 3. Dzieło Ducha. 4. Dzieło Ojca. 5. Corpus Verum et Corpus Mysticum.