Igrzyska ludowych zespołów sportowych. (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zawodach 23.10.1949 r. w Kościerzynie.
Keywords: Sport -- Polska -- Kościerzyna -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła