Bibliotheca Seminarii Kielcensis A. P. - Półtawski, Adam (1881-1952) (1946)
Przedstawia zabudowania Seminarium Duchownego w Kielcach. Napis u góry: Bibliotheca, u dołu: Seminarii Kielcensis. Sygn. aut. w obrębie kompoz.