Bibliotheca Seminarii Kielcensis - Półtawski, Adam (1881-1952).; Wyższe Seminarium Duchowne (Kielce). Biblioteka ([S. l., 1946)
Przedstawia zabudowania Seminarium Duchownego w Kielcach. Napis u góry: Bibliotheca, u dołu: Seminarii Kielcensis. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w; Ekslibrisy bibliotek -- 20 w