[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. W związku z ponownym zaśmiecaniem terenów ... / Prezydent Miasta Gdyni. (Prezydent Miasta Gdyni, 1946)
Afisz informujący o zakazie zanieczyszczania terenów publicznych i prywatnych miasta Gdyni.