[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. W związku z ponownym zaśmiecaniem terenów ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : Prezydent Miasta Gdyni, 1946)
Afisz informujący o zakazie zanieczyszczania terenów publicznych i prywatnych miasta Gdyni.
Pod tekstem: Prezydent Miasta (-) Henryk Zakrzewski.
W prawym górnym narożniku: Gdynia, dn. 10 kwietnia 1946 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła