Budowa hali prefabrykacji w Stoczni Gdańskiej im. Lenina / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia halę prefabrykacji w budowie w Stoczni Gdańskiej 1979 r.