Budowa hali prefabrykacji w Stoczni Gdańskiej im. Lenina - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia halę prefabrykacji w budowie w Stoczni Gdańskiej 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa