Archiwum Rodu Podhorskich / KWiszniewski. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) (1943)
Na otwartej książce dwaj rycerze walczący na kopie, wyżej trzy tarcze herbowe, pod nimi wstęga z dewizą Jure Suo. U dołu napis: Archiwum Rodu Podhorskich, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.